Om oss

 

Gresshoppa er hjertevarmt dedikert til å levere kvalitetsutstyr og fôr til våre firbente venner. Med merkevarene Gresshoppa, Yukon Hundeutstyr og Kingsmoore, skapt her i Norge for norske forhold, legger vi vekt på testing og kvalitetssikring for å møte de høye standardene i materialstyrke, søm, materialvalg og funksjonalitet.

 

Gjennom over hundre års historie, inkludert leveranser til Roald Amundsens Sydpolsekspedisjon i 1910, har Gresshoppa etablert seg som en pålitelig aktør innen hundeutstyr. Vår dedikasjon til kvalitet, dyr og natur drives av kjærlighet til dyrene. Vi er våre egne testere, med dyr som fullverdige familiemedlemmer, og våre produkter gjennomgår omfattende testing i krevende norske forhold.

 

Gresshoppa er ikke bare en produsent, men en ambassadør for ekte kjærlighet til dyra. Vårt utstyr og fôr utvikles kontinuerlig basert på tilbakemeldinger fra kunder og brukere, med fokus på nordiske råvarer og bærekraft. Med en unik arv, dedikasjon til kvalitet og ekte kjærlighet til dyrene, er Gresshoppa et pålitelig valg for dyreeiere som verdsetter langvarige og pålitelige produkter.

 

I tillegg til våre egne merkevarer distribuerer vi kjente merkevarer som Yuup!, Farmina, Puppia, Kyflie, Fitpaws, Olivers, JR, Delibest, Henry Wag og Orbiloc etc.