Om oss

Om oss

Yukon Hundeutstyr ble etablert i 2000 av Vidar Grinden og sommeren 2014 kjøpte Marit seg inn. 
I dag er vi fire ansatte: Vidar, Marit, Pia og Heidi.
Alle har tidligere jobbet i dyrebutikker/veterinærkontor og har derfor erfaring fra "begge sider" av bransjen. 

Yukon Hundeutstyr er et grossistfirma med mål om å være et nisjeleverandør innen hundeutstyr.
Vi satser på personlig service, spennende merker og god kvalitet på alle våre produkter.Vår daglige leder, Vidar, har jobbet i Zoobransjen siden 1986 og startet sin karriere hos Eukanuba. Siden den gang har han vært innom Pro Plan, Unipet, Nordstrand Hund og Katt før han etablerte Yukon Hundeutstyr.

Marit har jobbet i bransjen siden 1999. Har vært innom Røa Hundesport og Oslo Dyreklinikk (nå Evidensia Dyresykehus) før hun begynte hos oss. Marit er vårt brukshundalibi. Hun har vært aktiv med hund i over 25 år, og konkurrerer i bruks og rallylydighet.
 Pia
 er som Vidar en veteran i Zoobransjen. Hun startet på Strømmen Zoosenter helt tilbake i 1985. Deretter har ferden gått via Eukanuba, kjedekontoret til Buddy, en svipptur innom Tropeimporten før hun landet hos oss. Hunder ligger Pias hjerte nærmest.


Siste tilskudd i Yukon-familien er Heidi. Hun har tidligere jobbet for Monsen Sport og deretter Dogman. I tillegg har hun drevet egen dyrebutikk på Langhus. Fritiden brukes på am. cockeren Ask, og familie og venner.